EXKLUZÍV AJÁNLAT: CÉGALAPÍTÁS ÉS CÉGMÓDOSÍTÁS

MARKETING SIKERCSOMAGGAL

1 HÓNAP INGYENES KÖNYVELÉSSEL

Vállalkozást indítana?
Cégformát módosítana?

CÉGALAPÍTÁS ÉS CÉGMÓDOSÍTÁS

Egy vállalkozás elindítása, irányítása nem egyszerű feladat – nemcsak a név kitalálása, a profil felépítése és az üzleti terv elkészítése, de a jogi hátterek rendezése is komoly kihívást jelenthet. Hogyan lehet biztonságosan céget alapítani? Milyen cégformát válasszunk? A már meglévő cég formáját miképpen lehet módosítani?

Milyen felelősségi szabályok vannak és azokat hogyan kell betartani?

Persze a fentieken túl még megannyi jogi kérdés is felmerülhet – mivel minden cég egyedi, ezért javasolt, hogy már a cég megalapítása előtt kérjünk ügyvédi segítséget.

Hatvani és budapesti irodámban, igény esetén pedig egy közösen megbeszélt helyszínen és időpontban is tudunk konzultálni a teendőkről, illetve elindíthatjuk a cégalapítást, cégmódosítást.

MOST MINDEN ÚJ ÜGYFELEM HASZNOS AJÁNDÉKOKAT KAP

Új ügyfeleim részére a  – marketing és könyvelési ajánlat mellett – a következőket adom ajándékba: bizonylati rend, értékelési szabályzat, leltározási szabályzat, leltárfelelősségi megállapodás, adatvédelmi szabályzat, adatbiztonsági szabályzat, fegyelmi szabályzat, cégre szabott vállalkozási szerződés, kivitelezési szerződés, közvetítői szerződés, megbízási szerződés, termékértékesítési szerződés elkészítése, védjegy bejegyeztetése.

INGYENES KÖNYVELÉS

Precíz, pontos, megbízható!

A Freecons Global tulajdonosai felismerve a könyvelési szolgáltatások iránti megnövekedett igényt hozták létre vállalkozásukat, tapasztalt munkatársi gárdájukat a megrendelők szolgálatába állítva.

A könyvelés összes szegmensére kiterjedő, komplex szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek.
Megkönnyítik partnereik mindennapi munkáját azzal, hogy könyvelési és adózási ismereteket igénylő adminisztratív, felelősséget igénylő terheiket átvállalják.

Az exkluzív ajánlat részeként a Freecons Global Könyvelőirodától most 1 hónap INGYENES könyvelést, vagy egész évre szóló,  20 százalékos kedvezményt kaphat a könyvelési kivitelezésre. Ön melyik lehetőséggel szeretne élni? 

#BRANDÉPÍTÉS #MARKETING

Építsen brandet és spóroljon tízezreket!

Ahhoz, hogy egy vállalkozás kitűnjön a tömegből, hatásos marketingre van szükség. Mert bizony nem elég megalapítani, irányítani egy céget – valahogy az ügyfeleket is el kell érni.

A BrandMester ajánlatának köszönhetően most minden új ügyfelemnek 1 órás INGYENES MARKETINGTANÁCSADÁS jár ajándékba.

Ezen felül a BrandMester minden ügyfelem részére EXTRA KEDVEZMÉNYEKET BIZTOSÍT:

  • Brandéptés 20 százalék kedvezménnyel
  • Marketingstratégia és üzleti terv elkészítése 50.000 forint kedvezménnyel
  • Weboldal készítés 40.000 forint kedvezménnyel.

NE HAGYJA KI AZ EGYEDÜLÁLLÓ AJÁNLATOT ÉS AZ ÉRTÉKES AJÁNDÉKOKAT!

Vegye fel velem a kapcsolatot még ma! Az egyedi, személyre szabott árajánlatot 24 órán belül elküldöm Önnek!

AZONNALI KAPCSOLATFELVÉTELÉRT KÉREM, TÖLTSE KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT!